www.cerid.se


Cerid – den personliga redovisningsbyrån med ett komplett serviceutbud.

Nu 25 år i branschen!

Med en mindre redovisningsbyrå blir kundkontakten mer personlig, samtidigt som tjänsteutbudet är minst lika brett och kvalificerat som hos de större bolagen. Kunderna till Cerid Redovisningsbyrå får personlig hjälp med allt ifrån sortering till bokslut, outsourcad ekonomiavdelning och kompletta årsredovisningar. Cerids grundare Cecilia Assarsson, auktoriserad redovisningskonsult, arbetar också som kursledare på Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF), vilket borgar för att den senaste kunskapen kontinuerligt sprids i bolaget.

Kvalificerad redovisning
Cerid Redovisningsbyrå – som nu firar 25 år i branschen – vänder sig till såväl enskilda firmor som handelsbolag och aktiebolag och kan presentera ett brett koncept av kvalificerade redovisningstjänster. Vi arbetar med allt ifrån sortering till fakturering, betalningar, löner, fortlöpande bokföring, bokslut, deklarationer och årsredovisningar.

Fakturaskanning
Vår tjänst fakturaskanning erbjuder våra kunder ett smidigt system för fakturahantering. Vi eller du skannar alla fakturor och vi för in dessa i bokföringen. Du attesterar fakturorna via ett enkelt webb-baserat system – och vi kan sedan även betala fakturan åt dig. Enkelt, snabbt och smidigt för dig – som istället kan lägga tid och energi på din verksamhet istället för på tidskrävande administration.

Komplett ekonomiavdelning
Vi kan axla manteln som en komplett ekonomiavdelning om kunden så önskar, men det går förstås även bra att anlita oss kring några utvalda tjänster. Vi kan också sköta våra kunders kontakt med Skatteverket och ta hand om skattedeklarationer via fullmakt.

Starta eget?
Cerid Redovisningsbyrå hjälper dig som står i begrepp att starta eget företag, bland annat med kontakter med myndigheter kring tillstånd, momsredovisning och F-skattsedel. Vi skräddarsyr helt enkelt lösningar efter kundernas behov och önskemål. Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion.

©2010 Cerid Redovisningsbyrå AB • Svanegatan 10 222 24 Lund • Tel.046-14 88 28 • cerid@telia.com